Старт тренінгового проєкту «GrantWriter»

10.01.2022 17:11

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України анонсує старт реєстрації учасників у тренінговому проєкті «GrantWriter».

Головна мета проєкту «GrantWriter» – підтримка молодих учених у питаннях науково-дослідницької діяльності, підвищення рівня обізнаності молодих вчених щодо написання грантових заявок та активне залучення молодих вчених до участі у всеукраїнських та міжнародних грантових програмах.
До участі запрошуються молоді вчені самоврядних молодіжних організацій, закладів вищої освіти та наукових установ усіх форм власності, які фахово займаються науковою діяльністю віком до 35 років (до 40 років – для докторів наук).
На серії тренінгів проєкту «GrantWriter» буде розглянуто особливості написання та заповнення грантових заявок, у тому числі проєктів наукових робіт та науково-технічних розробок, а саме: обґрунтування актуальності та проблематики дослідження, його мети та основних завдань, опис основних підходів та методів, а також етапів виконання проєктів. Особливу увагу буде зосереджено на написанні анотацій та складанні фінансового обґрунтування витрат на проведення досліджень.

Для участі у тренінговому проєкті слід пройти реєстрацію за посиланням https://goo.su/9g4I

Тренінги проходитимуть в офлайн форматі з 3 по 6 лютого 2022 р.
Місце проведення: НОТ «Політехнік-2», Львівська область, Стрийський район, смт Славське, вул. І. Франка, буд. 49.

Важливо! Для участі у заході необхідна наявність “зеленого” COVID-сертифіката або сертифіката про одужання (оформлений на порталі “Дія” COVID-сертифікат на підставі одужання, чинний 105 днів з моменту встановлення діагнозу).

Участь у тренінгах проекту «GrantWriter» безкоштовна. Учасники та учасниці самостійно сплачують вартість транспортних витрат та проживання.

Дедлайн подачі заявок: 20.01.2022 року.
Модератор проєкту – Вікторія Лемещенко-Лагода,
v.lemeshchenkolagoda(at)gmail.com