Стратегія ведення бізнесу: від теорії до практики

25.10.2017 09:47

24 жовтня 2017 року в конференц-залі торговельного комплексу «Шувар» відбувся бізнес-тренінг «Стратегія ведення бізнесу» для студентів університету спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Модератор тренінгу – засновник групи компаній «Шувар» та випускник нашого університету Роман Федишин.

Роман Степанович під час заходу пояснював про основні правила ведення бізнесу на прикладі реальних бізнес-ситуацій, свої рекомендації та поради формулював з практичної точки зору, демонструючи реальні можливості сучасного підприємництва, що ґрунтується на знаннях та досвіді.
Друга частина бізнес-тренінгу була проведена у формі ділової гри, в якій взяли участь студенти та доценти кафедри товарознавства, технологій і управління якістю харчових продуктів – Інна Донцова та Віра Лебединець, a також доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Лілія Гірняк.
Основною метою тренінгу було поетапне досягнення позитивного економічного ефекту від впровадження бізнес-стратегії кожною з груп учасників. Важливо, що усі п’ять груп учасників, використовуючи різні інструменти ведення бізнесу, ефективно справилась з поставленим завданням.

P.S. Викладачі та студенти висловлюють подяку Роману Степановичу Федишину та працівникам  компанії «Шувар» за співпрацю та отримані знання.