Студенти привітали діток Львівської загальноосвітньої школи-інтернату №2 з Днем Святого Миколая

22.12.2017 10:26

За ініціативи представників студентського самоврядування факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування Богдана Базюка та Андрія Лебединця було організовано серед студентів збір подарунків та солодощів до Дня Святого Миколая для дітей Львівської загальноосвітньої школи-інтернату № 2, в якій навчаються діти-сироти, діти, позбавлені батьківського спілкування, з малозабезпечених, багатодітних сімей, діти одиноких матерів.

21 грудня 2017 року студенти університету відвідали школу-інтернат і принесли дітям 2-4 класів зібрані факультетом подарунки: книги, м’ячі, інтелектуальні ігри, іграшки, солодощі, які принесли чимало їм радості. Але найбільший дарунок для дітей – не іграшки, а увага, турбота, спілкування та любов, які вони отримали від ініціативних студентів.
Молодь факультету подарувала малечі дві незабутніх години спілкувань, веселих розваг, спільних пісень та просто теплих обіймів. У свою чергу, діти школи-інтернату віддячили нашим студентам демонстрацією своїх талантів та розповідями про свої мрії.