Студенти спеціальності МЕВ відвідали Львівську торгово-промислову палату

22.11.2016 12:07

21 листопада 2016 року студенти І курсу спеціальності "Міжнародні економічні відносини" та доцент кафедри МЕВ Семів С. Р. відвідали Львівську торгово-промислову палату. Студенти ознайомилися зі специфікою роботи Львівської ТПП, яка у 2010 році відсвяткувала своє 160- річчя. Львівська ТПП сьогодні - це найбільш впливова організація з підтримки бізнесу в регіоні і є надійною опорою для підприємців у захисті та підтримці їх інтересів. Її партнерами є близько тисячі найвідоміших підприємств області, вона має прямі партнерські стосунки з палатами країн Центрально-Східної Європи та СНД.

Студенти мали змогу ознайомитися з діяльністю різноманітних підрозділів Львівської ТПП, які займаються міжнародним співробітництвом, оцінкою майна, PR-супроводом та рекламою, експертизою та сертифікацією, мовними перекладами, штрих-кодуванням, реєстрацією товарних знаків, організацією навчань та семінарів, комплексною підтримкою експорту тощо.  На численні питання студентів фахівці Львівської ТПП надали кваліфіковані відповіді. 

У подарунок від Львівської ТПП студенти отримали примірники журналу "Зовнішньоекономічний кур'єр".  Можливість ознайомитися з практикою діяльності впливової зовнішньоекономічної інституції та поспілкуватися з її провідними фахівцями справили незабутнє враження на студентів.