Студенти Тернопільського коледжу завітали до університету

19.12.2017 09:55

19 грудня 2017 року до університету завітали студенти Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу випускового курсу спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" та їхній куратор Коваль Ірина Романівна. В межах візиту відбулася профорієнтаційна зустріч із викладачами кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу доц. Рущишин Н. М. та доц. Костак З. Р.

Під час зустрічі студенти були ознайомлені з правилами прийому до університету, особливостями та перевагами навчального процесу, забезпеченням навчальних дисциплін дистанційними курсами, перспективами участі у міжнародних програмах мобільності (ERASMUS+), про забезпечення студентів гуртожитком та  можливість проходження військової підготовки.
Студенти коледжу відвідали музей Історії грошей і банківництва, створений зусиллями студентів та викладачів кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу; ознайомилися із читальним залом університету, лекційними аудиторіями, оснащеними сучасними комп’ютерами та інтерактивними дошками.
До зустрічі активно долучилися студенти спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" денної форми навчання (колишні випускники Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу) – Цибульський Андрій, Мельнічук Яна та Чорний Олег, які поділилися своїми враженнями про навчання, студентську наукову роботу, спортивне життя та дозвілля в університеті.
На завершення зустрічі студенти провели для гостей екскурсію вулицями старовинного передноворічного Львова.