Студентів ознайомили з діяльністю Національного антикорупційного бюро України

26.04.2017 15:10

26 квітня 2017 року до університету завітав Керівник Львівського територіального управління НАБУ Т.В. Лопушанський, який прочитав для студентів юридичного факультету лекцію на тему "Національне антикорупційне бюро України – новий правоохоронний орган".

Лекція пройшла у формі цікавої та пізнавальної дискусії. Зокрема Тарас Васильович зосередив свою увагу на структурі НАБУ, порядку обрання працівників на посади за конкурсом, особливості досудового розслідування, що здійснюється НАБУ, розмежування повноважень таких правоохоронних органів як НАБУ, СБУ, прокуратура тощо.  Варто зазначити і активність студентів-юристі, які давали цікаві питання, такі як: Яким чином подолати корупцію в Україні? Хто розслідує корупційні правопорушення працівників НАБУ?  Яке соціальне забезпечення працівників НАБУ?

На завершення дискусії, декан юридичного факультету, доцент О.С. Котуха та Керівник Львівського територіального управління НАБУ Т.В. Лопушанський домовились про подальшу співпрацю з залученням наших студентів до практичної роботи працівників НАБУ та проведення спільних науково-практичних заходів.