Сучасні вимоги до професійних компетентностей наукових кадрів зі спеціальності "Облік і оподаткування"

23.12.2021 12:35

22 грудня 2021 р. в онлайн-режимі на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулося засідання всеукраїнського круглого столу на тему «Підготовка здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю «Облік і оподаткування»: виклики та перспективи», де Львівський торговельно-економічний університет виступив співорганізатором заходу.

На засіданні виступив ректор університету, професор П.О. Куцик з доповіддю на тему «Сучасні вимоги до професійних компетентностей наукових кадрів зі спеціальності «Облік і оподаткування»
В обговоренні взяли участь: члени проектної групи освітньо-наукової програми «Облік і оподаткування» підготовки фахівців PhD доктор філософії із спеціальності «Облік і оподаткування»: представники академічної спільноти від закладів вищої, що здійснюють підготовку фахівців з освітньо-наукової програми «Облік і оподаткування», роботодавці, а також здобувачі освітньо-наукової програми «Облік і оподаткування» підготовки фахівців PhD доктор філософії з даної спеціальності.