Святкування дня студента

15.11.2018 16:25

15 листопада 2017 року Студентської Радою університету спільно з деканатами усіх факультетів та за активного сприяння ректорату було організовано і проведено святкування "Дня студента", яке включало "Благодійний ярмарок" та концертне ярмаркове дійство.

Відкрили урочистий захід ректор університету, професор П.О. Куцик та голова студентського уряду Олег Бойко.  У вітальному слові ректор привітав  присутніх та побажав бути гідними світлої пам’яті чисельних поколінь українського студентства всіх часів героїчної історії ЗУНР, визвольних змагань УПА, “революції на граніті” та Майдану.
Понад 20 студентських “торговельних команд” запропонували численним гостям та відвідувачам продукцію формату “handmade” (сувеніри, ручну вишивку, кулінарні та кондитерські вироби, оригінальні закуски, гарячі страви, напої та коктейлі у “святковому” виконанні тощо).
Гостями ярмарку стали студенти і викладачі Львівського коледжу індустрії моди (ЛКІМ), Львівського кооперативного коледжу економіки і права (ЛККЕіП) та Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу.
Протягом свята активні учасники студентської творчості університету розважали присутніх. Вокальну композицію “Надія є !” виконали Софія Гучко і Тетяна Лозинська, а Христина Соловій виконала пісню “Білі тополі”, присвячену студентам ЛТЕУ, які полягли в боях за Україну та усім її захисникам.
Святкового настрою глядачам додалося після несподіваного, але цілком очікуваного, візиту “ярмаркових гостей. Ними став легендарний “Лісапєтний батальйон” в інтерпретації студентів Дмитра Пелехатого, Сергія Балабана та учасників команди КВК факультету ТУСО.
Завершилося свято вокальною композицією з попурі українських популярних пісень у виконанні Христини Цимбалістої та Софії Яворської, яку “ярмаркове товариство” перетворило у хоровий спів та запальні танці.