Святкування дня студента

17.11.2017 11:33

16 листопада 2017 року Студентської Радою університету разом з деканатами усіх факультетів та за активного сприяння ректорату було організовано і проведено святкування "ДНЯ СТУДЕНТА", яке включало "Благодійний ярмарок" та концертне ярмаркове дійство.

З найпопулярнішим студентським святом своїх колег, викладачів та гостей привітала голова студентського уряду університету Поліна Шевченко, яка запросила від¬крити ярмарок ректора,  професора П.О. Куцика. У своєму вітальному слові ректор від¬значив благодійний характер нашого святкового заходу, оскільки отримані від ярмарку кошти мають бути спрямовані на лікування поранених воїнів АТО у Війсь¬ково-медичному клінічному центрі  Західного регіону у м. Львові.
Понад 20 студентських “торговельних команд” запропонували численним гостям та відвідувачам продукцію формату “handmade” (сувеніри, кулінарні та кондитерські вироби, оригінальні закуски, гарячі страви, напої та коктейлі у “свят¬ковому” виконанні тощо). Активними гостями та учасниками ярмарку стали сту¬денти і викладачі Львівського коледжу індустрії моди (ЛКІМ), Львівського коопе¬ративного коледжу економіки і права (ЛККЕіП) та Луцького кооперативного коле¬джу (ЛКК) ЛТЕУ.
Під час проведення ярмарку відбувся конкурс на кращу “ятку” (торговельне місце). Компетентне журі на чолі з менеджером з персоналу ТВК “Львівхолод” (ТМ “Рукавичка”) Ольгою Федечко відзначило призами 6 найкращих “торгов¬ців”: 2 команди факультету ТУСО, по 1 – з ЮФ, факультету МЕВІТ та ІЕФ, а також – колектив кондитерів з ЛКК ЛТЕУ.
Весь час господарів та відвідувачів ярмарку розважали найкращі творчі колективи університету. Запальну вокальну композицію “Ой, я знаю, що гріх маю” заспі¬вала Інна Москаленко (ФТУСО), Христина Швачко і Софія Гучко (ЮФ) воїнам АТО присвятили пісню “Їхали козаки”, а всенародно улюблену “Червону руту” разом з Христиною Цимбалістою та Галиною Петричко (МЕВІТ) все ярмаркове товариство перетворило у хоровий спів. Прекрасно вписалися у концертну програму пісні у виконанні студенток Львівського кооператив¬ного коледжу економіки і права та Лу¬цького кооперативного коледжу (Каліх Ма¬р’яни і Савосюк Оксани).
Святкового настрою глядачам додалося після пародії на “Вірку Сердючку”, візиту “веселих батярів” з кінофільму “За двома зайцями” у ви-конанні учас¬ників команди КВК факультету ТУСО (Дмитро Пелехатий і Сергій Балабан) та запального студентського танцю¬вального флеш-мобу (команда факультету МЕВІТ).
 Оваціями зустріли всі присутні дефіле “Театру моди” Львівського ко-леджу індустрії моди, студенти якого репрезентували дві колекції одягу власного вироб¬ництва: “Ренесанс та Флоренція” і “Хлопці з Бандерштату”.
Фінальним привітанням з Днем студента стала композиція “Обійму” у вико¬нанні студентів університету Едуарда Шепи та Віталія Гриника (факультет ТУСО).