Така можливість буває раз в житті

03.07.2018 11:28

Відповідно до програми Ерасмус + студенти університету Анжеліка Ібрагімова та Максим Юрчук протягом другого семестру 2017-2018 навчального року навчалися в Університеті міста Пардубіце (Чеська республіка).

Анжеліка Ібрагімова, студентка спеціальності “Міжнародні економічні відносини”

- Будь-яка подорож за кордон - завжди цікаво, а якщо семестр навчання зі студентами різних національностей та ще й в іноземному вузі - це вже сміливо можна назвати незабутньою пригодою!
Я отримала неймовірний досвід навчання провідною мовою світу, спілкування зі студентами з різних куточків нашої планети (від Бразилії до Китаю), набула нові навички та знання, отримала можливість подорожувати країнами Європи, познайомилась з чеським менталітетом та традиціями.
Я вдячна університету за чудову можливість навчатися за кордоном.

Максим Юрчук, студент спеціальності “Комп’ютерні науки та інформаційні технології”

- Це була моя перша поїздка за кордон, тому емоції мене переповнювали. З самого початку я розглядав цю поїздку, як можливість відкрити для себе щось нове, оскільки не кожного дня тобі випадає нагода навчатися в іноземному вузі.
Навчаючись в Пардубіце я отримав дуже корисні знання по моїй спеціальності, знайшов нових друзів з усього світу, удосконалив володіння ннглійською, та вивчив Чеську мову на рівні А1. Наш навчальний процес супроводжували різні події, подорожі та тематичні вечори.
Хочу відзначити, що ми отримували досить велику стипендію, яка дала нам змогу подорожувати Європою та в повному обсязі насолодитися перебуванням там.
Дякую університету за таку поїздку, а всім іншим студентам, які хочуть поїхати по програмі Ерасмус +, бажаю успіхів. Така можливість буває раз в житті, отож скористайтеся нею!