Тепла зустріч з випускником

15.09.2017 09:41

На факультеті міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій відбулася зустріч студентів та викладачів із випускником 2007 року спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Іваном Гулько – директором з маркетингу компанії «Vestra Inet Internet Solutions» (Канада). Незважаючи на те, що Іван зараз мешкає в Канаді, його візит виявився несподівано гарною нагодою познайомити студентів факультету з тими можливостями і перспективами, які розкриває перед ними навчання у стінах найстарішого торговельно-економічного вишу України.

Під час зустрічі студенти отримали гарну мотивацію відповідально ставитися до вивчення всіх предметів, оскільки диплом нашого вузу є тією стартовою сходинкою, що веде до вершин кар’єрного успіху в тому числі і за кордоном. Звісно ж, тим, хто ставитиме перед собою мету реалізовувати свої фахові вміння в інших країнах світу, слід величезну увагу приділяти іноземній мові. Вивчаючи дисципліни, варто шукати прикладне значення у професійній діяльності.
На завершення зустрічі Іван відзначив: для того, щоб досягти успіху, потрібно не лише отримати диплом, але й постійно виявляти наполегливість, прагнення до саморозвитку та вдосконалення!