The Society. The Obligations. The Privileges

25.04.2018 09:02

25 квітня 2018 року з ініціативи завідувача кафедри іноземних мов, доцента Н. В. Ковалик в університеті відбулася міжвузівська англомовна студентська конференція на тему: The Society.The Obligations.The Privileges. / Суспільство. Обов’язки. Привілегії. Метою заходу було не лише залучення студентів до підготовки та проведення публічних виступів англійською мовою, але й до активного обговорення актуальних ідей та суспільних явищ cучасного життя. Модератор – викладач кафедри іноземних мов Оксана Онуфрик.

У конференції з науковими доповідями взяли участь студенти: Львівського торговельно-економічного університету (Савіцька Ліза, Білан Світлана, Кабаровський Антон, Вшивців Ігор та Суха Валентина); Львівського національного університету ім. Івана Франка (Беркич Володимир, Нагорнюк Дмитро, Скалоцька Вероніка, Пукаляк Юлія, Сас Ольга та Анна (Галина) Білянська); Львівського національного університету ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького  (Юрас Назарій та Занік Олег).

Тематика доповідей була зосереджена навколо таких суспільних явищ, як можливості та права, гроші та соціальна поведінка, успіх, споживацькі тенденції, моральні аспекти життя, тощо. Цікавим є факт, що у жвавій дискусії брали участь іноземні студенти університету, які навчаються на підготовчих курсах.

За результатами конференції доповідачів нагороджено Сертифікатами, які урочисто вручила завідувач кафедри іноземних мов, доцент  Н. В. Ковалик.