Трансильванські перипетії студентів університету

15.07.2019 13:29

7 по 14 липня у місті Tirgu Mures (Румунія) студенти університету Вікторія Гончарук, Софія Шевчук та Артем Максимів стали учасниками Літнього університету BEST (Boost your Entrepreneurship Skills in Transylvania). У заході взяли участь понад 60 франкомовних студентів та викладачів з Франції, Румунії, Молдови та троє представників з України.

Львівські студенти приїхали задоволені та сповнені вражень! Розповідали, що це не місце, де навантажують лекціями, а навпаки  ̶  дають змогу проявити підприємницькі якості на практиці або ж допомогють бодай морально команді молодих підприємців, яка складається зі студентів різних спеціальностей (менеджмент, біологія, економіка та інші) та країн.
Це було поєднання подорожей та екскурсій Трансильванією із роботою над груповим проектом щодо підприємницьких ідей, які стосувалися перспективного розвитку Румунії та інтерактивом ввечері. А ще спілкування французькою! Було весело і цікаво: нові друзі, нові корисні ідеї та лише позитивні емоції. Важливо те, що учасники BESTу, дещо в симулятивній формі, пізнавали аспекти, на які варто звернути увагу створюючи власний бізнес.
Слід відзначити, що участь студентів у даному заході стала можливою завдяки міжнародній співпраці з Університетом міста Страсбург, започаткованої у лютому 2019 року під час перебування у Львові професора Страсбурзького університету Жана-Клода Мільйона.