Тут формується інтелектуальна еліта!

26.04.2017 15:07

Нещодавно на факультеті міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій університету відбулася інтелектуальна гра-вікторина «Що? Де? Коли?», яка дала можливість студентам продемонструвати свою ерудицію, начитаність, винахідливість та вміння приймати правильні рішення. Ініціатори та організатори заходу – студентська рада факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій. Підтримали студентську ініціативу і викладачі факультету.

Членами журі були: професор кафедри міжнародних економічних відносин Флейчук Марія Ігорівна, завідувач кафедри маркетингу, професор Дайновський Юрій Анатолійович, завідувач кафедри іноземних мов, доцент Ковалик Наталія Василівна, а також Гой Володимир, випускник спеціальності МЕВ, який свого часу був активним студентом та очолював студентський профком.

При підведенні підсумків гри декан факультету, доцент Ю.В. Полякова подякувала присутнім за участь в інтелектуальному шоу та вручила цінні подарунки учасникам. Слід відзначити, що спонсорами виступили випускники першого випуску спеціальності МЕВ (2004 рік), Володимир Гой та інші випускники факультету.

Організатори сподіваються, що проведення інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» стане чудовою традицією факультету з метою об’єднання та згуртування студентів усіх спеціальностей та всіх років навчання!