У контексті кар’єрних можливостей студентів економічних спеціальностей

07.12.2018 13:11

06 грудня 2018 року в університеті відбулася зустріч студентів Інституту економіки та фінансів із керівником напряму надання податкових та юридичних консультаційних послуг KPMG у Західній Україні Максимом Войцеховським.

Максим Войцеховський прочитав студентам лекцію “Професія “аудитор” чи професія “консультант”?”, акцентувавши увагу на тому, як побудувати успішну кар’єру або ж відкрити власний бізнес. Окрім цього, представник компанії детально зупинився на питаннях працевлаштування й оплачуваного стажування студентів, які навчаються на економічних спеціальностях Інституту, у KPMG, та відповів на їхні питання.
Керівництво і студентська спільнота Інституту економіки та фінансів висловлюють подяку Максиму Войцеховському за змістовну лекцію та реальні пропозиції щодо працевлаштування й оплачуваного стажування студентів у KPMG.

Для відома
KPMG – міжнародна мережа незалежних фірм, що працюють і надають консультаційні та аудиторські послуги з податкових і юридичних питань більше, ніж у 150 країнах світу, у тому числі і в Україні, зокрема у Києві та Львові.