У рамках програми “Подвійний диплом”

16.09.2015 12:23

14-16 вересня 2015 академію відвідали студенти спеціальності “Облік та аудит” Кіровоградського національного технічного університету в межах запровадження ЛКА співпраці з Університетом Економіки (WSG) (м. Бидгощ, Польща) програми “Подвійний диплом”, завдяки якій українські студенти мають змогу отримати європейську освіту та набути практики у європейських компаніях.

Координатор програми проф. О.І. Іляш детально ознайомила кіровоградських студентів з усіма можливостями та перспективами, які пропонує навчання в європейському Університеті Економіки (WSG), по завершенні якого випускники отримують одночасно два дипломи: магістра українського навчального закладу за обраною спеціальністю Економіка підприємства/Облік і аудит та, одночасно, диплом магістра Університету Економіки (WSG) за відповідними спеціальностями: Logistyka i ekonomika transportu/ Rachunkowośc і podatkі.

Гості ознайомились з матеріально-технічною базою академії та традиціями, відвідали навчальні корпуси, бібліотеку та читальний зал. Із задоволенням побували на лекціях проф. В.І. Бачинського та проф. Б.В. Гриніва.

Також гості з Кіровограду мали змогу познайомитись з нашим чудовим містом, відчути особливий колорит історичного центру міста Лева. Крім того, студенти відвідали музей Арсенал та музей пивоваріння.

Фотогалерея:

IMG 7713
  • IMG 7713
IMG 7717
  • IMG 7717
IMG 7711
  • IMG 7711
IMG 7712
  • IMG 7712
Відображено зображень з 1 по 4 із 4