Учасник програми професійного та особистісного розвитку "Державотворець"

10.06.2019 09:52

З 29 травня по 7 червня 2019 року голова Студентської Ради університету Олег Бойко взяв участь у програмі професійного та особистісного розвитку "Державотворець", який відбувся у місті Києві за підтримки Кабінету Міністрів України, Української Академії Лідерства, Міністерства молоді та спорту України, USAID_Взаємодія та UNICEF. Програма складалася з трьох основних складових: освітньої, інформаційної та практичної, під час якої відбудуться ознайомчі візити до органів державної влади, міжнародних організацій, засобів масової інформації, приватних компаній та громадських об’єднань.

Після знайомства з учасниками, представники оргкомітету розповіли про свою діяльність та про багато відомих й впливових організацій: Transparency International, Райффайзен Банк Аваль, БУР, USAID_Взаємодія та інші.
Слід відзначити, що спікереми програми були: Олег Рибчук, Оксана Маркарова, Тарас Шевченко, Іван Омелян, Зураб Аласанія, Ярослав Юрчишин, Яків Смолій, Назар Холодницький, Артем Ситник, Хюг Мінгареллі, Володимир Бондаренко, представники ООН в Україні, UNICEF, Watsons, Astarta, VoxUkraine, Delloite, UA/TV.
В межах програми учасники мали змогу поспілкуватися з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом,  та активним громадським та політичним діячем, лідером гурту «Океан Ельзи»  Святославом Вакарчуком.
Останнім днем програми було "День управління", де кожен учасник проходив стажування у відповідному виконавчому органі. Олег Бойко стажувався у Міністерстві закордоних справ України, де мав змогу познайомитися з роботою Дипломатичної Академії та їх музеєм, поспілкуватися з державним секретарем МЗС Андрієм Зайцем та керівником ситуаційного центру Олегом Кутсом.