Учасники програми Студентської Академічної Мобільності

03.09.2021 14:07

2 вересня 2021 року в університеті відбулася зустріч студентів-учасників програми "Студентської Академічної Мобільності (САМ) Україна" з ректором університету, проф. Куциком П. О., директором Інституту економіки та фінансів, доц. Герасименко Т. О., директором Центру міжнародної освіти та співпраці університету і координатором програми Штанько Т. М., завідувачем кафедри фінансів, економічної безпеки, банківської справи та страхового бізнесу, проф. Копилюк О. І., завідувачем кафедри обліку, контролю, аналізу та оподаткування проф. Воронко Р. М. та куротором доц. кафедри фінансів, економічної безпеки, банківської справи та страхового бізнесу Мединською Т.В., а також із представниками кафедри обліку, контролю, аналізу та оподаткування проф. Бачинським В. І. та доц. Чабанюк О. М.

Відповідно до програми студенти третього курсу спеціальностей "Облік та оподаткування" та "Фінанси, банківська справа та страхування" Національної академії статистики, обліку та аудиту (м. Київ) будуть навчатися протягом І семестру у Львівському торговельно-економічному університеті.
Після офіційної частини зустрічі, студенти разом з куратором відвідали старовинну частину м. Львова.

Слід відзначити, що студенти університету третього курсу спеціальностей "Облік та оподаткування" та "Фінанси, банківська справа та страхування" будуть навчатися протягом І семестру у Національній академії статистики, обліку та аудиту (м. Київ).