Участь міжнародній конференції «Baltsilica 2018»

01.06.2018 09:07

30 травня по 1 червня 2018 року у м. Рига (Республіка Латвія) відбулася 8-а Міжнародна конференція з силікатних матеріалів «BaltSilica 2018», у якій взяли участь викладачі університету: доцент кафедри товарознавства та технології непродовольчих товарів, к.т.н. Демидчук Л. Б. та доцент кафедри митного та технічного регулювання, к.т.н. Сапожник Д. І.

На конференції Демидчук Л.Б. виступила із доповіддю на тему: «Increase of temperature and fire resistance for reinforced concrete structures by surface treatment with protective coating» (Підвищення температуро- та вогнестійкості залізобетонних конструкцій шляхом поверхневої обробки захисним покриттям).
Доповідь науковців отримала схвальні відгуки та позитивне рішення щодо публікації у збірнику наукових праць, внесеному до міжнародних наукометричних баз SCOPUS, ISI Web of Science, EBSCO, ProQuest тощо.

Інформаційна довідка
Конференція організована Ризьким технічним університетом (Республіка Латвія), Каунаським технологічним університетом (Республіка Литва) та Університетом ім. Адама Міцкевича в Познані (Республіка Польща), у якій взяли участь провідні науковці та фахівці галузі з Інституту матеріалів та технологій (Іспанія), Національного дослідницького та технологічного Центру (Бельгія), Інституту матеріалів та технологій (Іспанія), Словацького технічного університету (Словаччина), Норвезького інституту науки та технологій (Норвегія), Брунельського університету (Великобританія),  Університету Адама Міцкевича та Гірничо-металургійної академії ім. Станіслава Сташиця (Польща), Університету Мішкольця (Угорщина), Університету Шизуока (Японія), Вільнюського університету (Литва), Латвійського університету та Інституту технічної фізики (Латвія), Талліннського технологічного університету (Естонія), Томського державного університету (Росія), а також українські науковці та практики з Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Інституту монокристалів НАН України м. Харків та ДП «Ізюмський приладобудівний завод» (м. Ізюм, Харківська обл.).