Участь міжнародній виставці “Вища освіта – 2018”

26.03.2018 09:27

23-24 березня 2018 року у приміщенні Львівського палацу мистецтв за ініціативи Міжнародного освітнього центру відбулася VI Міжнародна виставка “Вища освіта-2018”, в якій активну участь взяв університет.

Мета виставки – допомога абітурієнтам 2018 року у виборі майбутньої професії та обрання для цього вищого навчального закладу.

Учасниками виставки стали понад 20 ВНЗ зі Львова, Тернополя, Ужгорода, Одеси, Запоріжжя, а також – навчальних, культурно-просвітницьких та промислових закладів Польщі та Словаччини.

У програмі виставки відбулися презентації ВНЗ та інших учасників, фахові дискусії, обговорення, консультації абітурієнтів представниками вишів та інформаційно-консультаційний семінар від Львівського міського центру зайнятості. Серед відвідувачів виставки переважали майбутні абітурієнти – учнівська молодь м. Львова та районів Львівської області.
Експозиція університету була представлена насиченою та різноманітною інформацією про виш в цілому, факультети та окремі спеціальності (переваги майбутньої обраної професії, перспективи працевлаштування, навчальні програми, форми навчання, можливість одержання подвійного диплома і стажування за кордоном тощо), а також – про інші важливі для абітурієнтів питання (умови проживання, проведення дозвілля, заняття спортом, можливість отримання військової освіти).
Активну участь у представленні абітурієнтам здобутків університету та перспектив навчання у ньому взяли участь представники студентського самоврядування всіх факультетів. Крім того, до експозиції університету долучилися представники Львівського кооперативного коледжу економіки і права.