Участь науковців та аспірантів університету у міжнародній конференції

22.10.2021 09:03

20-21 жовтня 2021 року на базі Хмельницького національного університету відбулася Міжнародна конференція «IX УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКІ НАУКОВІ ДІАЛОГИ», в якій співорганізаторами виступили навчальні заклади та партнери з Польщі, Литви, Словаччини, Грузії, Болгарії, Македонії та України. Конференція стала продовженням наукової співпраці Львівського торговельно-економічного університету з вітчизняними та зарубіжними закладами вищої освіти.

Мета конференції - інтеграція та зміцнення масштабної співпраці між науковим та бізнес-середовищем для впровадження інноваційних рішень у різних сферах; обговорення дослідницьких програм; пошук рішень актуальних проблем сучасної науки; обмін інформацією, досвідом та результатами досліджень; встановлення контактів між науковцями з різних наукових галузей та публікація результатів наукових досліджень.
В зв'язку  із пандемією конференція проходила  у  змішаному режимі з дотриманням усіх карантинних норм. Для он-лайн участі в конференції використовувалася платформа Zoom.
Активну участь в роботі секційного засідання конференції «Україна – Європейський Союз: стан, проблеми та перспективи соціально-економічного розвитку» прийняли науковці університету: проф. Васильців Т.Г. (каф. фінансів, економічної безпеки, банківської справи та страхового бізнесу), проф. Міценко Н.Г., проф. Куцик В.І., проф. Лупак Р.Л., ст. викл. Петрук І.П. (каф. економіки), проф. Міщук І.П., доц. Олексин І.І., доц. Демидчук Л.Б. (каф. підприємництва, торгівлі та логістики), доц. Сапожник Д.І. (каф. товарознавства, митної справи та управління якістю) та аспіранти Демчук С.В., Міщук А.І., Горбаневич В.Л., Годунько Р.Б. та Камарчук І.М.
За результатами роботи конференції буде видано колективну монографію та збірник тез.

Детальніше тут