Участь представників факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування у міжнародному бізнес-форумі “Територія успіху. Бізнес та освіта: стратегічне партнерство”

07.10.2016 14:46

6 жовтня 2016 р. у Вищому навчальному закладі Укркоопспілки “Полтавський університет економіки і торгівлі” відбувся міжнародний бізнес-форум “Територія успіху. Бізнес та освіта: стратегічне партнерство”. В рамках Форуму проходили: урочистості з нагоди 150-річчя споживчої кооперації України, презентація книги “Випускники ПУЕТ: історія успіху”, урочистості з нагоди 45-річчя заснування факультету товарознавства, торгівлі та маркетингу.

Святкові заходи відкрили урочистим покладанням квітів до пам’ятника Бориса Мартоса – видатного українського громадсько-політичного діяча, науковця-економіста, кооператора і педагога.

У читальній залі університету відбулася презентація книги “Випускники ПУЕТ: історія успіху”. З промовою до студентів та усіх присутніх звернулися успішні випускники, зокрема Валерій Анатолійович Головко – голова Полтавської обласної державної адміністрації; Андрій Андрійович Гордійчук – голова правління корпорації “Сварог Вест Груп”, депутат Хмельницької обласної ради; Віктор Олександрович Боїн – голова правління Спілки споживчих товариств Черкаської області та ін.

Урочисті святкування були продовжені у актовій залі університету, де голова Правління Укркоопспілки – Ілля Леонідович Гороховський нагородив грамотами Верховної ради України найсумлінніших кооператорів. Серед нагороджених був і ректор Полтавського університету економіки і торгівлі Олексій Олексійович Нестуля.

Львівський торговельно-економічний університет на урочистих заходах представляли заступник декана факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування доцент Оксана Ярославівна Давидович та доцент кафедри товарознавства і технологій виробництва харчових продуктів Наталія Степанівна Палько, які від імені ректорату та особисто ректора університету професора Петра Олексійовича Куцика привітали колектив, студентів та випускників із знаменною подією – 45-річчям заснування факультету товарознавства, торгівлі та маркетингу. Вони презентували пам’ятний подарунок від декана факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування, доцента Володимира Володимировича Гаврилишина та його колективу.

Святковий день продовжився словами подяки від випускників та яскравим концертом, який гарантував господарям та усім гостям піднесений настрій.