Участь у міжнародній конференції

07.10.2019 12:21

4-6 жовтня 2019 року викладачі університету: проф. Міценко Н.Г., проф. Міщук І.П., доц. Шалева О.І. взяли участь у VI Міжнародній науково-практичній конференції «Стратегії, моделі та технології управління економічними системами» (конференція SMTESM 2019 (Web of Science)), яка відбулася у Хмельницькому національному університеті, та отримали відповідні сертифікати.

Метою конференції стало здійснення обміну передовими ідеями та результатами наукових досліджень між дослідниками, розробниками і практиками, розгляд актуальних проблем формування стратегій, моделей та технологій управління економічними системами за умов розвитку інтеграційних процесів; сприяння розвитку наукових відносин і знаходженню партнерів для подальшої співпраці та проведення спільних наукових досліджень.
Участь у заході взяли науковці з України, Єгипту, Литви, Нідерландів, Польщі, Ізраїлю, Греції, Білорусі, Грузії, Австрії, Латвії, які підготували та презентували 93 доповіді.
Проф. Міценко Н.Г., проф. Міщук І.П., доц. Шалева О.І. представили доповідь на тему «Creation of local integrated production-trading systems: actuality, determinants, conformity of conditions», яка була обговорена та схвалена учасниками конференції.