Участь у міжнародній студентській науковій конференції Університету Матея Бела (Словаччина)

12.04.2019 12:00

11 квітня 2019 року студенти університету спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Світлана Білан та Емілія Якубич взяли участь у XXV Міжнародній студентській конференції «Студентська наукова діяльність - 2019», яка проходила на економічному факультеті Університету Матея Бела у Банській-Бистриці (Словаччина).

Робота конференції була розділена на 7 секцій - туризм, економіка бізнесу та менеджмент, фінанси, банківська справа та інвестиції, кількісні методи та інформатика, суспільна економіка та регіональний розвиток, соціальні науки. Студентами представлено 39 наукових робіт, з них 18 робіт підготовлено та представлено 24 іноземними студентами з Чехії , Польщі, України, Грузії та Франції.
Організатори конференції відзначили актуальність теми доповіді студенток   університету «The features of tourist activity development in the West region of Ukraine», належний рівень представлення результатів наукових досліджень та висловили подяку науковому керівнику, доценту кафедри вищої математики та кількісних методів Демчишин М.Я. за підготовку студентів до участі у конференції.