Участь у міжнародній виставці «Вища освіта-2019»

23.03.2019 09:55

21-22 березня 2019 року університет взяв активну участь у 8-й Міжнародній весняній виставці «Вища освіта-2019», яка відбулася у Львівському палаці мистецтв. Організатори заходу – Міжнародний освітній центр за активної підтримки Львівської торгово-промислової палати, Управління освіти Львівської міської ради та Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, а також Львiвський мiський центр зайнятостi.

Учасниками виставки, яка проходила під гаслом “Інвестуй в освіту!”, стали 65 закладів вищої освіти різнопрофільних спеціальностей з України, зокрема зі Львова, Харкова, Одеси, Ужгорода, Києва, Запоріжжя та Херсону, а також з-за кордону. Вперше були представлені освітні заклади з Угорщини, Чехії та Литви.
Експозиція університету  викликала значну зацікавленість в абітурієнтів, їхніх батьків, директорів загальноосвітніх шкіл, вчителів і викладачів ліцеїв та коледжів міста Львова та області. Представники університету  надали численним відвідувачам та учасникам наочну і вичерпну інформацію про спеціальності та освітньо-професійні програми за освітніми рівнями “бакалавр” та “магістр”, за якими здійснюється підготовка.
У свою чергу, майбутні абітурієнти отримали відомості про зміст кожної спеціальності, особливості та переваги навчання в університеті, можливості проходження закордонної практики у Польщі, Туреччині та Болгарії, програми обміну з навчальними закладами Європи, умови проживання і дозвілля студентів, а також про правила прийому документів до вступу, в т.ч., програму безкоштовного навчання для випускників шкіл, які за результатами ЗНО отримають середній бал 170 і вище.
В рамках проведення виставки відбулася низка інформаційних та організаційно-методичних заходів для відвідувачів та учасників: семінар від Львівського міського центру зайнятості з профорiєнтаційним тестуванням для старшокласників; презентації бакалаврських та магістерських програм окремих вишів та їх спеціальностей; фахові дискусії та обговорення проблем освітянської галузі.