Участь у міжнародному проєкті Entrepreneurial Preparation for Notable and Engaging Universities

13.12.2022 09:09

Директор Центру міжнародної освіти та співпраці Тетяна Штанько та декан факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій, професор Юлія Полякова взяли участь у засіданні робочої групи із реалізації міжнародного проєкту Entrepreneurial Preparation for Notable and Engaging Universities (Підготовка до підприємницької діяльності для відомих та привабливих університетів), який спрямований на підтримку європейських університетів у їх розвитку у напрямку інноваційності та підприємництва. Засідання відбулося на базі Університету Сілезії в місті Катовіце (Республіка Польща).

Мета проєкту – розвиток  компетенцій майбутнього для формування нового покоління студентів-підприємців та  інноваторів. Для цього утворений міжнародний консорціум, учасником якого став Львівський торговельно-економічний університет.
Проєкт передбачає реалізацію низки заходів, тренінгів, навчальних програм щодо навчання інноваціям та підприємництву студентів і співробітників.
Координатором проєкту є Університет Сілезії в місті Катовіце (Польща),  серед учасників – університети Греції, Швеції, Кіпру, Литви, Іспанії та Бельгії.