Участь у нараді щодо введення до тренінгів для розробників та експертів тестових завдань ЄФВВ до магістратури

16.03.2023 09:04

15 березня 2023 року декан факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування, проф. Гаврилишин В.В., викладачі кафедри товарознавства, митної справи та управління якістю проф. Пелик Л.В., доц. Лебединець В.Т., доц. Донцова І.В., завідувач кафедри підприємництва, торгівлі та логістики проф. Міщук І.П., завідувач кафедри менеджменту проф. Трут О.О. взяли участь у Нараді для розробників та експертів тестових завдань ЄФВВ до магістратури за спеціальностями галузі знань "Управління та адміністрування".

Нараду провели Генеральний директор директорату фахової передвищої, вищої освіти Олег Шаров, Генеральний директор директорату європейської інтеграції, бюджетування та узгодження політик Олександр Пижов та Президент МГО «Універсальна екзаменаційна мережа» Сергій Мудрук.
Понад 550 учасників взяли участь у нараді Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти щодо введення до тренінгів для розробників та експертів тестових завдань ЄФВВ, яким було роз’яснено механізм роботи над розробкою тестових завдань єдиного фахового вступного випробування, критерії відбору учасників, дедлайни та плани подальшої роботи.