Участь у роботі форуму «Жінка в науці - 2020»

11.02.2020 13:28

10 лютого 2020 року представники університету відвідали форум «Жінка в науці - 2020», який проходив у Львівському будинку вчених та був приурочений до Всесвітнього дня жінок та дівчат в науці.

Наукову спільноту університету заході представляли ректор, професор Куцик П. О., доцент кафедри фінансів, кредиту та страхування Мединська Т. В., голова товариства молодих вчених ЛТЕУ, доцент Перепьолкіна О. О. та декан факультету МЕВ та ІТ Полякова Ю. В.
Мета форуму – пропагування важливості та підтримка повного і рівного доступу жінок й дівчат до науки, а також забезпечення гендерної рівності і розширення прав і можливостей жінок і дівчат.
Відкрили захід вітальним словом голова Наукового товариства імені Шевченка, керівники Львівської ОДА, Львівської обласної ради, Львівської міської ради та Західного наукового центру.
Під час панельних дискусій Форуму виступили провідні жінки-науковці Західної України, які наголосили, що сьогодні жінка-науковець тримає інтелектуальну передову, працює над тим, щоб перетворити Україну з сировинної бази на країну передових технологій.
В межах роботи Форуму були відзначені грамотами та подяками провідні жінки-науковці, зокрема подяку Західного наукового центру МОН України отримала декан факультету МЕВ та ІТ Львівського торговельно-економічного університету д.е.н. Полякова Ю. В.  
Присутні отримали музичні вітання від музикознавчої комісії Наукового товариства імені Шевченка та ознайомилися із досягненнями львівських дизайнерів під час показу сучасного стилізованого одягу.

Детальна програма форуму тут.