Участь у роботі Глобального молодіжного кооперативного форуму

27.03.2021 09:38

25-26 березня 2021 року відбувся ІІ Глобальний молодіжний форум «Кооперативне підприємництво» у рамках партнерства Міжнародного кооперативного альянсу та ЄС у співпраці з Молодіжною мережею МКA. Від університету у форумі взяли участь студенти: від Інституту економіки та фінансів – Оберван Тарас та Яремчук Діана; від факультету МЕВІТ – Балцат Владислава, Білан Світлана, Якубич Емілія, Бойко Олег та Шевчук Софія; від Юридичного факультету – Пудляк Лук’ян.

Цьогоріч проведення форуму відбулося в онлайн-форматі під егідою міжнародних організацій: Європейська комісія, Міжнародний кооперативний альянс та його регіональні підрозділи, Міжнародна організація праці тощо.
На відкритті форуму до учасників з вітальним словом виступили президент МКА Аріель Гуарко та предстаники керівництва європейських та міжнародних інституцій.
Загальна чисельність учасників на цьому заході – близько 500, а доповідачів, співдоповідачів та спікерів – понад 50.
Студенти університету завдяки участі у форумі отримали можливість пройти якісні онлайн-тренінги для вдосконалення навичок, знань та мотивації. Зокрема, в межах роботи форуму студенти університету відвідали навчальні сесії з різних тем, таких як: кооперативна ідентичність, гендерна рівність, цифрові інструменти кооперативного підприємництва, політика та багато інших. Це були нетипові онлайн-сесії, оскільки в їх межах слухачі мали можливість ділитися своїми думками, взаємодіяти та спілкуватись з учасниками дискусій з усього світу.
Окрім навчання, організатори підготували для учасників яскраве музичне та танцювальне шоу, на якому виступали артисти з усього світу.
Участь студентів університету у роботі Глобального молодіжного форуму дозволила ознайомитися з передовим досвідом і сприятиме розвитку нових ідей та інновацій у галузі молодіжного й кооперативного підприємництва.