Участь у роботі комісії з оцінки наукових робіт

24.11.2017 10:15

23 листопада 2017 року доцент кафедри теорії держави і права юридичного факультету університету Медвідь А.Б. взяв участь у засіданні комісії створеної з метою оцінки робіт, під головуванням заступника прокурора Львівської області Галини Борейко, у межах проведення чергового етапу конкурсу творчих студентських робіт на теми «7 кроків до покращення роботи прокурора» та «7 кроків прокурора назустріч суспільству».

Конкурс проводиться відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 25.10.2017 р. та на виконання спільного наказу Міністерства освіти і науки України та Генеральної прокуратури України «Про співпрацю та комунікації між відомствами» від 13.10.2017р. №289/1375.
Засідання комісії відбулося у приміщенні прокуратури Львівської області. На ньому були також присутні представники інших вищих навчальних закладів, зокрема, ЛНУ імені Франка, НУ «Львівської політехніки», Львівського державного університету внутрішніх справ, Львівського університету бізнесу і права, а також студенти які взяли участь у конкурсі.
На конкурс роботу представив комісії студент 1 курсу магістратури юридичного факультету університету Ян Томашук (науковий керівник: доц Олашин М.М.). Також, комісія розглянула роботу студента 2 курсу магістратури юридичного факультету університету Назара Дем’яна.
Загалом конкурсна комісія оцінювала роботи 27 студентів із вказаних навчальних закладів. У творчих доробках учасники мали змогу продемонструвати власне бачення прокурорсько-слідчої діяльності, способи та шляхи вирішення проблемних питань.
Кращі роботи обрано, конкурсна комісія скерує їх до Генеральної прокуратури України для визначення переможця.