Участь у щорічному міжнародному форумі

10.12.2020 10:28

9 грудня 2020 року доцент кафедри теорії держави і права Андрій Медвідь взяв участь у програмі першого дня IX Щорічного міжнародного форуму з практики Європейського суду з прав людини. Організатори заходу - OSCE Project Co-ordinator in Ukraine, Офіс Ради Європи в Україні - Київ, ЛНУ ім. Івана Франка, Національна школа суддів України та Верховний Суд України.

У програмі першого дня Форуму з вступними словами та доповідями також взяли участь: Посол Генрік Вілладсен, Координатор проектів ОБСЄ в Україні; Ханне Юнкер, Голова Департаменту правосуддя та правового співробітництва Ради Європи; Валентина Данішевська, Голова Верховного Суду; Микола Оніщук, ректор Національної школи суддів України; Ксенія Туркович, Віце-президент Європейського суду з прав людини (від Хорватії);  Латіф Гусейнов, Суддя Європейського суду з прав людини (від Азербайджану); Дмитро Гудима, суддя Верховного Суду України та інші.
Слід відзначити, що доцент А.Медвідь виступив з доповіддю на тему: «Право на отримання консультативного висновку відповідно до Протоколу 16 до ЄКПЛ у контексті права на справедливий суд».