Участь у Student Career Day від CFA Society Ukraine

27.01.2023 10:16

26 січня 2023 року здобувачі ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування» взяли участь у Student Career Day «Кар‘єрні можливості для студентів під час війни», який проводився CFA Society Ukraine у zoom-форматі.

Під час дискусії обоговорили наступні питання: у чому перевага роботи у компаніях Deloitte, KPMG, EY? Чи змінився формат роботи компанії під час війни? Які є кар’єрні можливості для учасників Research Challenge? Які особливості підготовки резюме? Які особливості підготовки до інтерв‘ю? Чого не варто робити при інтерв’ю онлайн? До чого готуватись при дистанційному онбордингу?
Представники компаній Deloitte, KPMG та EY визначили переваги роботи у сфері аудиту, консалтингу, корпоративних фінансів, оцінки підприємницьких ризиків, надання податкових і юридичних послуг; презентували вакансії та визначили основні hard-skills, необхідні для зайняття позицій випускниками–молодими фахівцями, окреслили можливості стажування й подальшого працевлаштування для студентів.
Такі зустрічі роботодавців і здобувачів є корисними для того, щоб студенти оцінили свої шанси при працевлаштуванні та прогалини у фаховій підготовці, й мотивують останніх поглиблювати свої знання і навички, продовжуючи навчання на другому (магістерському) рівні вищої освіти, самовдосконалюватися і самонавчатися, щоб належно конкурувати на ринку праці.