Участь у студентській конференції

19.05.2017 09:10

18 травня 2017 року на базі Вишнянського коледжу ЛНАУ відбулася VI регіональна міжвузівська студентська науково-практична конференція на тему “Формування та розвиток національного законодавства: європейський вектор – нові виклики та можливості”, в які прийняли участь студенти та викладачі юридичного факультету університету, а саме: Ганущак Оксана (науковий керівник: доц. Ратушна Б.П.); Мотринець Оксана та Варениця Мар’яна (науковий керівник: доц. Котуха О.С.); Батенчук Юрій (науковий керівник: ст. викл. Граб С.О.)

Відкрив науковий захід вітальним словом директор Вишнянського коледжу ЛНАУ Вантух Андрій Євгенович. У виступі він привітав учасників конференції та відзначив, що зважаючи на європейський вектор розвитку нашої держави, питання щодо формування та розвитку національного законодавства в контексті євроінтеграції хвилюють молоде покоління. Очільник коледжу наголосив на актуальності теми конференції у зв’язку з проведенням у державі реформ, постійною зміною нормативно-правового забезпечення в цілому й в окремих її галузях.
Після урочистого відкриття, конференція перейшла до роботи в режимі пленарних засідань. Усі виступи у відповідних секціях проходили у формі активного спілкування, дебати носили жвавий та актуальний характер. Доповіді студентів університету Ганущак Оксани та Батенчука Юрія визначили одними з найкращих та найактуальніших.
Всі учасники науково-практичної конференції за результатами обговорення порушених при його проведенні проблем визнали, що в сучасних умовах реформування України є багато актуальних питань, які потребують юридичного забезпечення. Плідна робота усіх учасників конференції та чудовий настрій полишили масу позитивних вражень від зустрічі, а також наприкінці заходу всі студенти та наукові керівники отримали сертифікати.