Участь у вебінарі по сучасних методах бізнес-аналітики

12.08.2022 08:06

11 серпня 2022 року викладачі університету: проф. Міщук І.П., проф. Міценко Н.Г., доц. Воронко О.С., доц. Демидчук Л.Б. та доц. Герасименко Т.О. разом з понад 50 учасниками з України, Азербайджану, Киргизстану, Молдови, Грузії, Узбекистану та Казахстану прийняли участь у вебінарі "Аналіз продажів з використанням сучасних методів бізнес-аналітики", організованому Компанією RBC Group.

На вебінарі продемонстровано можливості Qlik Sense – аналітичної платформи для самостійної візуалізації та дослідження даних, а також передналаштоване рішення "Аналіз продажів", яке включає в себе найкращі практики та методології. Рішення дозволяє обробляти великі обсяги інформації про продаж, проводити детальний аналіз показників продажів компанії, отримувати об’єктивну інформацію про роботу відділу продажу та точок продажів, аналізувати товарні позиції та контролювати виконання планів продажів.
Учасникам вебінару представлено основні розділи бізнес-аналітики: Аналіз ключових показників продажу; Детальний аналіз продажів; Динаміка показників продажів; План/фактний аналіз; ABC-XYZ аналіз; LFL-аналіз; Геоаналіз продажів; What If -аналіз; Storytelling.
Отримана інформація дозволить посилити контент навчальних курсів з економіки та аналізу діяльності торговельного підприємства, бізнес-аналітики підприємства та управління продажами.