Участь у звіті управління туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації

26.02.2019 09:30

25 лютого 2019 року під егідою навчального туристичного центру кафедри туризму та готельно-ресторанної справи викладачі разом із студентами спеціальності «Туризм» прийняли участь у звіті управління туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації про проведену роботу у 2018 році та плани роботи на 2019 рік.

У звіті Наталія Табака зазначила, що  Львівщина посіла 2 місце в Україні за обсягом туристичного збору, кількістю розміщених у готельних закладах та за кількістю туристів з України.  
Учасники заходу ознайомились з проведеною роботою, зокрема наголос було зроблено на: «Торік ми організували та провели 25 туристично-привабливих та ділових заходів на території Львівщини, серед яких: Міжнародний день туризму на Львівщині «Мандруй! Літай! Пізнавай!», туристичний Маркетплейс Львівщини» в межах Міжнародного Економічного Форуму, Міжнародний фестиваль гостинності та готельно-ресторанного бізнесу «HoReCa SHOW Lviv», «Гастрономічна презентація «Європейська кухня з локальних продуктів», Міжнародний день гір «Безпека зимових мандрів в горах» та інші».
Окрім цього у 2018 році Львівщину представили на 13 виставково-презентаційних заходах в Іспанії, Ізраїлю, Туреччині, Грузії, Китаї, Польщі, Чехії та Україні (Київ, Львів, Ужгород, Чернівці). Також для представників ЗМІ було організовано 12 промотурів Львівщиною.
Присутні почерпнули  креативність поглядів та цікавих проектів запланованих управлінням туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації на 2019 рік.