Університет – Сертифікований центр навчання MASTER:Бухгалтерія

21.06.2022 17:05

Університет підписав договір про співпрацю з ТОВ «МАСТЕР:СТРІМ», який передбачає співробітництво сторін з метою розширення та поглиблення змісту їх наукової, освітньої та практичної діяльності, а також забезпечення Закладу для проведення кваліфікованого навчання студентів (учнів) методичну, консультаційну та інформаційну підтримку по комп’ютерній програмі-платформі MASTER.

Підписаний договір покликаний об’єднати зусилля в навчанні і поширенні в Закладі освіти інформації про українські інноваційні IT рішення і розробки, а також сприяти поліпшенню якості викладання, підвищення рівня науково-методичного забезпечення освітнього процесу, удосконалення системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів шляхом застосування в своїй методичній та освітній діяльності комп’ютерної програми-платформи MASTER.
Першим етапом співпраці є отримання ліцензійного програмного забезпечення MASTER:Бухгалтерія для навчальних цілей, що дасть змогу кваліфіковано навчати студентів з даною програмою.
Координатор від університету за реалізацію даного договору - доцент кафедри обліку, контролю, аналізу та оподаткування Роман Анатолійович Марценюк.