Урочисте засідання трудового колективу та студентів університету

08.03.2019 12:20

7 березня 2019 року, після завершення літургії, в актовій залі головного корпусу відбулося урочисте засідання трудового колективу та студентів університету в межах святкування 203-ї річниці з дня заснування закладу вищої освіти.

Після урочистого відкриття заходу з вітальним словом виступив ректор університету, професор П.О. Куцик. Під час виступу Петро Олексійович відзначив здобутки колективу за останній рік, окреслив сучасні виклики та перспективи розвитку навчального закладу. Також очільник університету побажав усім присутнім наснаги до творчої і плідної праці, примножувати енергію для реалізації нових звершень та цікавих задумів.
Після вітального слова ректора відбулося урочисте вручення почесних відзнак та нагород.
З вітальним словом також виступив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко. У виступі Андрій Олександрович відзначив вагомі здобутки колективу університету за свою більш ніж двохсотлітню історію на благо громади Львова та України.
За сумлінну працю, особистий внесок у справу розвитку і зміцнення кооперативної освіти та активну громадську роботу Подякою Міського Голови Львова нагороджено: доцента кафедри філософії і культури Якова Сислюка; директора  Інституту економіки та фінансів, доцента Тамару Герасименко; завідувача кафедри господарського права та процесу, доцента Ярослава Музику; провідного фахівця відділу кадрів Надію Вентку.
За видатні заслуги і сумлінну багаторічну працю на ниві кооперативної освіти було присуджено звання і вручено Диплом Заслуженого професора Львівського торговельно-економічного університету професору кафедри фінансів, кредиту та страхування Ользі Білій.
За сумлінну працю, активну участь у суспільному житті та з нагоди 203 річниці від дня заснування було нагороджено Почесною грамотою 22-х викладачів і співробітників університету. Грамотою університету відзначено понад 25 членів трудового колективу університету.
За успіхи у навчанні, активну участь у науковій роботі і громадському житті університету студентам вручено дипломи, нагрудні знаки та грошові премії:

  • імені Олени Степанів:  Надь Габріеллі, Лисенко Наталії та Скляр Тетяні;
  • імені Петра Франка: Фарафоновій Юлії та Москаленко Інні.   

Також відбулося вручення іменних премій студентам, заснованих викладачами та колективами кафедр університету. Крім того, понад 40 студентів з усіх факультетів за активну участь у науковій роботі і суспільному житті були нагороджені грамотами.