Урочистий випуск магістрів 2018 року

03.03.2018 10:06

3 березня 2018 року в актовій залі університету відбулися урочистості з нагоди випуску молодих фахівців, де понад 400 магістрів з денної та заочної форм навчання отримали дипломи про вищу освіту.

Урочистості розпочалися з Божого благословення молодих фахівців та всіх присутніх капеланом університету, отцем Романом. Після виступу священика з вітальним словом до випускників звернувся ректор університету, професор П. О. Куцик. У виступі Петро Олексійович подякував за роки плідного навчання і побажав магістрам великих звершень, творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх мрій і життєвих планів. Також ректор закликав гордо нести у світ ім’я випускника Львівського торговельно-економічного університету та  використовувати упродовж життя отримані в стінах рідного вишу знання.
Проректор з наукової роботи, професор Б. Б. Семак урочисто зачитав наказ про випуск магістрів, після якого ректор університету вручив дипломи з відзнакою понад 50 магістрам.
Багато теплих щирих слів пролунало на адресу випускників від директора Інституту економіки та фінансів, доцента Т.О. Герасименко, декана факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування, доцента В.В. Гаврилишина, декана факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій, доцента Ю.В. Полякової та декана юридичного факультету, доцента О.С. Котухи. Директор Інституту та декани факультетів щиро привітали своїх колишніх студентів з успішним завершенням навчання та побажали їм творчої фахової наснаги і перспектив кар’єрного зростання.
Зі словами щирої подяки та радості до викладачів, батьків та колег звернулися “новоспечені” магістри Олександра Ткаченко, Віталій Кривецький, Роксолана Годунько та Роман Труш. Від імені професорсько-викладацького колективу випускників університету та колег-викладачів привітав завідувач кафедри маркетингу, професор Ю. А. Дайновський.
Музичними дарунками для всіх присутніх стали запальні Театру танцю “Ескада” (художній керівник: Наталія Бондарчук), а також вокальні композиції у виконанні студентки Галини Петришин і майбутньої студентки університету Софії Стояновської.
Завершилося свято у кращих традиціях європейського студентства – урочистим підкиданням магістерських головних уборів і запуском надувних кульок у зелено-білих кольорах університету!