Урочистості з нагоди випуску бакалаврів

27.06.2019 15:00

27 червня 2018 року в університеті відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів бакалавра студентам Інституту економіки та фінансів, факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій, а також юридичного факультету. Дипломованими фахівцями стали 260 випускників університету.

З вітальним словом до бакалаврів звернувся ректор університету, професор П. О. Куцик. У виступі Петро Олексійович подякував бакалаврам за проведені в університетських стінах роки, побажав наполегливості у досягненні наступних цілей, творчих успіхів та висловив сподівання на скору зустріч в магістратурі.
Директор Інституту економіки та фінансів, доцент Т. О. Герасименко, декан факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій, доцент Ю. В. Полякова та декан юридичного факультету, доцент О. С. Котуха зачитали накази ректора про присвоєння випускникам кваліфікації бакалавра. Від них на адресу бакалаврів пролунало багато щирих слів з побажаннями реалізувати свій потенціал упродовж навчання, бути завжди успішними та цілеспрямованими, мати гарну мотивацію моделювати своє майбутнє у відповідності до зростаючих вимог та викликів сьогодення.
Від імені професорсько-викладацького складу привітала випускників завідувач кафедри фінансів, кредиту та страхування, професор С.В. Черкасова.
Випускники Тетяна Скляр, Іван Кваша та  Марія Ватраль у своїй промовах пообіцяли керуватися здобутими знаннями, добросовісно та якісно виконувати свої професійні обов'язки, берегти і примножувати славні традиції рідної Alma-Mater.
Урочистості супроводжувалися номерами художньої творчості, які виконували студенти університету.