В університеті працювала експертна комісія Міністерства освіти і науки України

08.06.2016 17:37

У період з 06 червня по 08 червня 2016 р. відповідно до наказу МОН України № 1169 – л від 01.06.2016 р. в університеті працювала експертна комісія Міністерства освіти і науки України у складі: д.т.н., проф. Перцевой Федір Всеволодович – завідувач кафедри технології харчування Сумського національного аграрного університету, голова комісії; к.т.н., доц. Сильчук Тетяна Анатоліївна – доцент кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу Національного університету харчових технологій, член комісії щодо акредитації напряму 6.051701 “Харчові технології та інженерія”, піднапряму “Технології харчування” галузі знань 0517 “Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції”.

Експертиза підготовки проводилась за такими напрямами:

1. Підтвердження достовірності інформації, поданої університетом до МОН України у зв’язку з первиною акредитацією бакалаврів напряму 6.051701 “Харчові технології та інженерія”.

2. Підтвердження відповідності встановленим законодавством вимогам щодо кадрового складу, який забезпечує викладання лекційних годин та випускових кафедр, їх наукового рівня, забезпечення нормативних вимог, рівня науково-дослідницької діяльності випускових кафедр.

3. Повнота навчального-методичного забезпечення напряму підготовки і спеціальності, наявність навчальної документації, рівень забезпеченості літературними джерелами, використання комп’ютерних технологій та програм.

4. Відповідність нормативам МОН України щодо матеріально-технічного забезпечення навчального процесу студентів.

5. Якість підготовки фахівців (якість звітів з практики, курсових робіт, комплексних контрольних робіт).

Фотогалерея: