Вчених університету нагороджено преміями Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної Ради

13.11.2019 09:43

11 листопада 2019 року з нагоди Всесвітнього дня науки у приміщенні Львівського Будинку вчених відбулось урочисте засідання з нагоди вручення премій Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної Ради для працівників наукових установ та закладів вищої освіти Львівської області.

Відповідно до розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації М. М. Мальського від 18 жовтня 2019 року № 1176/0/5-19 “Про призначення обласних премій для працівників наукових установ та закладів вищої освіти у 2019 році”, обласну премію вручено доктору економічних наук, доценту, завідувачу кафедри аудиту, аналізу та оподаткування Воронку Роману Михайловичу, а обласну премію у номінації для молодих вчених і дослідників вручено кандидату технічних наук, доценту кафедри товарознавства та експертизи в митній справі Попович Наталії Ігорівні; кандидату юридичних наук, доценту кафедри теорії держави і права Скреклі Лесі Іванівні, провідному фахівцю наукового відділу Кузьмі Христині Володимирівні.
Урочисте засідання відкрив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Іван Собко. Перед врученням премій, він тепло привітав учасників засідання з святом науки та побажав їм нових наукових досягнень і звершень.
Слід відзначити, що вручення обласних премій відбувається щорічно до Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку, заснованого ЮНЕСКО у 2001 році.