Вельмишановна університетська спільнота!

09.12.2016 11:03

Час наблизив нас до знаменної події – 200-річчя від дня заснування Львівського торговельно-економічного університету, одного з найстаріших торговельно-економічних закладів Східної Європи. Історія університету – історія, що розділяє минуле від сучасного та відкриває нові можливості для майбутнього!

Наш університет зробив неоцінений внесок у розвиток та становлення освіти і науки в Україні та в Європі. Виважена суспільно-громадська позиція, сумлінна та наполеглива праця колективу є поштовхом до підкорення нових вершин, що сприяє формуванню високих освітніх стандартів. 

Оцінюючи пройдений шлях, аналізуючи підсумки двохсотлітньої діяльності від імені ректорату та від себе особисто схиляю голову перед всіма поколіннями колективів і кожним особисто, хто долучився до становлення та розвитку нашої Alma-Mater,  які виконували та виконують благородну місію навчання та виховання кваліфікованих спеціалістів у сфері торгівлі та економіки.

Добру славу університету творили і творять випускники. За 200-річний шлях університету виховано багато полінь висококваліфікованих фахівців у сфері економіки й торгівлі, громадсько-політичних діячів і патріотів, якими гордиться Україна, Європа та світ.

Наші студенти – майбутня еліта українського суспільства, яка вміло використає власний інтелект для розбудови національної економіки та утвердженню європейських стандартів в нашій державі.

Щиро всім бажаю примножувати енергію для реалізації нових звершень та цікавих задумів. Здоров’я, щастя та благополуччя Вам і Вашим сім’ям. Нехай у нас панує атмосфера єдиної родини, що є основою міцного фундаменту наших майбутніх успіхів і наукових досягнень. І нехай у ваших серцях назавжди збережуться найяскравіші моменти життя у стінах рідної для нас Alma-Mater!

Ми цінуємо минуле і на ньому будуємо наше майбутнє!

З повагою, ректор професор П. О. Куцик