Вибори органів студентського самоврядування

24.09.2021 09:02

23 вересня 2021 року в актовій залі головного корпусу відбулася 9-а звітно-виборна конференція студентів Університету, на якій було розглянуто звіт студентської ради про роботу за період з 06 вересня 2020 по 23 вересня 2021 року, а також відбулися вибори студентських рад університету та гуртожитків.

Відкрила роботу конференції голова мандатної комісії Катерина Свиріпа, яка повідомила присутніх, що на конференцію підтверджено мандати 141 делегата з 202 обраних, що засвідчило кворум зібрання.
З вітальним словом до делегатів конференції звернувся ректор університету, професор П. О. Куцик, який відзначив вагомий вклад студентської спільноти у досягнення вишу й наголосив на важливості студентського лідерства і креативної діяльності для його ефективного розвитку у подальшому.
Про роботу Студентської ради за період 2020-2021 рр. звітував її голова Святослав Калинович, який подав об’єктивну інформацію про заходи, що проводилися радою протягом звітного періоду, критично визначив суб’єктивні та об’єктивні проблеми у роботі ради минулого скликання та  окреслив напрями активізації і шляхи покращання діяльності студентського самоврядування університету на наступний період.
В обговоренні доповіді взяли участь: студент факультету МЕВ та ІТ Олег Бойко, заст. декана юридичного факультету, доц. Мар’яна Голинська; студентка ЮФ Анна Ковбель; помічник ректора з організаційної роботи і роботи зі студентами, доц. Орест Шумський, студентка ІЕФ Анжеліка Федоренко, завідувач кафедри менеджменту, проф. Ольга Трут.
Відкритим голосуванням більшістю голосів делегатів конференції роботу студради за період 2020-2021 рр. було визнано задовільною. Далі делегати конференції ухвалили резолюцію, якою було оприлюднено і затверджено програму діяльності Студентської ради на 2021-2022 рр.
Після цього учасники приступили до обрання нового складу Студентської ради університету – у бюлетені для таємного голосування було запропоновано і включено 17 кандидатур.
Після завершення процедури таємного голосування, під час підрахунку його результатів, відбулося відкрите голосування за обрання складу об’єднаної студентської ради гуртожитків ЛТЕУ. За результатами голосування до складу ради обрано студентів: Дмитра Тягуна (факультет МЕВ та ІТ), Михайла Кішика,  Лук’яна Березюка, Павла Соколового, Дениса Курила (факультет ТУСО) та Андрія Бондаренка (ЮФ).
Після обрання об’єднаної студентської ради гуртожитків голова лічильної комісії Святослав Тхір оголосив результати таємного голосування, за результатами якого до складу студентської ради університету обрано Богдана Кисарця, Лук’яна Пудляка та Андрія Бондаренка (ЮФ); Любов Мельниченко, Олега Бандрівського, Христину Кравчук та Ірину Кравчук (ІЕФ); Назару Петригу, Максима Губенко, Катерину Янчин, Марту Мрак і Сергія Сернівку (факультет ТУСО); Олега Бойко, Владислава Прокіпчака, Софію Гончарук, Софію Хомин та Христину Ляхович (факультет МЕВ та ІТ).
Після закінчення конференції, на першому засіданні новобраної Студентської ради ЛТЕУ відкритим голосування було обрано її голову – студентку ІЕФ Любов Мельниченко.