Від ідеї до прибутку

14.11.2018 08:54

13 листопада 2018 року в університеті у межах вивчення навчальної дисципліни "Фінансова діяльність суб’єктів господарювання" відбулася лекція-зустріч випускниці 2001 року випуску, відомої рестораторки Львова Ольги Ланди зі студентами спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» та напряму підготовки "Фінанси і кредит" на тему "Фінансова діяльність суб’єкта ресторанного бізнесу: від ідеї до прибутку".

Під час заняття студенти мали змогу закріпити теоретичні знання практичними навичками з управління фінансами, бізнес-планування, бюджетування витрат, обгрунтування бізнес-проекту для інвестора, оцінки фінансових ризиків, оптимізації податкових платежів та визначення межі беззбитковості. Студенти зрозуміли, що для забезпечення фінансової стабільності та зростання прибутковості сучасного ресторанного бізнесу необхідно часто застосовувати альтернативні і нестандартні рішення, бути активним, постійно розвиватися та застосовувати сучасні тренди розвитку галузі.
Організатори заходу, висловлюють слова подяки Ользі Ланді за обмін теоретичними знаннями і практичним досвідом для забезпечення високого рівня підготовки майбутніх фахівців із «Фінансів, банківської справи та страхування».