Відбулася відкрита загальноакадемічна лекція к.ю.н., доцента кафедри цивільного права та процесу Федика Є.І.

02.06.2016 11:32

1 червня 2016 року відбулася відкрита загальноакадемічна лекція к.ю.н., доцента  кафедри цивільного права та процесу Федика Є.І. з дисципліни “Цивільне право” на тему: “Договір у системі зобов’язальних правовідносин. Принципи його правового регулювання” для студентів другого курсу галузі знань 0304 „Право”спеціальності 6.030401  «Правознавство».

На відповідній відкритій лекції був присутній проректор з наукової роботи Семак Б.Б., проректор з навчально-виховної роботи Гелей С.Д., начальник відділу методичного забезпечення та акредитації Курилець Л.А., декан юридичного факультету доцент Котуха О. С., завідувач кафедри теорії держави і права Вдовичин І.Я., завідувач кафедри філософії і культури проф. Тімченко О. П., к.філол.н., доц., завідувач кафедри іноземних мов Ковалик Наталія Василівна,  доцент кафедри цивільного права та процесу Мацько М. А., доцент кафедри цивільного права та процесу Чабан О.М., к.ю.н., ст. викл. кафедри цивільного права та процесу Горецька Х.В., ст. викл. кафедри цивільного права та процесу Граб С.О., ст. викл. кафедри кримінального права та процесу Скибіцький Б.А.

Під час обговорення  усі присутні дійшли згоди, що відкрита лекції прочитана на високому професійному рівні відповідно до вимог, передбачених у навчальному плані та робочій програмі.

Лектор продемонстрував високий рівень теоретичної підготовки, використав сучасні технічні засоби та вільно володів теоретичним матеріалом та конкретними порадами щодо застосування одержаних знань на практиці.

Слід відмітити, що відкрита загальноакадемічна лекція прочитана студентам 2 курсу галузі знань 0304 „Право” спеціальності 6.030401 «Правознавство» на належному науково-теоретичному та методичному рівні згідно з навчальною програмою дисципліни “Цивільне право”, досягла своєї мети і відповідає сучасним вимогам вищої школи.