Відбулися парламентські слухання на тему: "Транскордонне співробітництво як чинник євроінтеграційних процесів України"

09.06.2016 09:28

8 червня 2016 року у Верховній Раді України відбулися парламентські слухання на тему: "Транскордонне співробітництво як чинник євроінтеграційних процесів України" участь у яких взяли ректор, I проректор, начальник відділу міжнародних зв'язків ЛТЕУ.

Головувала на слуханні Перший заступник Голови Верховної Ради України Геращенко І.В., яка у своєму вступному слові зазначила пріоритетність та важливість розвитку транскордонного співробітництва в сучасних умовах євроінтеграції.

Голова підкомітету з питань регіонального та транскордонного співробітництва між Україною та країнами ЄС Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Юринець О. В., у виступі відзначила основні напрями транскордонного співробітництва та чиннники, що впливають на їх розвиток.

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Климпуш-Цинцадзе І. О., окреслила перспективи розвитку транскордонного співробітництва для економіки України та підвищення рівня конкурентноспроможності регіонів.

На парламентському слуханні виступили Іонова М. Ю., Негода В. А., Довгань В.М., Светелік О. Д., Сотник О. С., а також представники обласних державних адміністрацій, консульських служб, агенцій європейських програм, громадських організацій, науковці.

За результатами обговорення питання транскордонного співробітництва учасниками парламентських слухань були узагальнені Рекомендації. Детальніше про парламентське слухання Ви можете ознайомитися тут.

Фотогалерея:

 

IMG 2587
  • IMG 2587
IMG 2588
  • IMG 2588
IMG 2590
  • IMG 2590
IMG 2594
  • IMG 2594
Відображено зображень з 1 по 4 із 4