Відкрита загальноуніверситетська лекція на тему "Збутова логістика"

13.04.2018 09:48

12 квітня 2018 року в університеті відбулася відкрита загальноуніверситетська лекція професора кафедри підприємництва, торгівлі та логістики, д.е.н., професора Міщука І.П. на тему "Збутова логістика" з навчальної дисципліни "Торговельна логістика" для студентів напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво" та спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність".

Під час викладення лекційного матеріалу були висвітлені питання суті, значення та функцій збутової логістики, розглянуті актуальність та теоретико-прикладні засади організації ефективних логістичних формувань в сучасних умовах. Значну частину лекції було присвячено характеристиці видового різноманіття логістичних і торговельних посередників, які залучаються в системи дистрибуції продукції, а також завдань і проблем гармонізації товаропросування та формування складської мережі в збутовій системі в умовах вітчизняної економіки. В тісному звязку з цими питаннями було розглянуто основний інструментарій управління системами збутової логістики та особливості його застосування в торговельних підприємствах, задіяних у процесах просування товарів до споживачів.
В обговоренні відкритої лекції взяли участь: керівник відділу моніторингу якості освіти та акредитації, професор Медвідь Л. Г.; декан факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування, доцент Гаврилишин В. В.; завідувач кафедри підприємництва, торгівлі та логістики, професор Апопій В.В.; завідувач кафедри фінансів, кредиту та страхування, професор Черкасова С.В.; завідувач кафедри  митного та технічного регулювання, професор Ємченко І.В.; професор кафедри товарознавства та технології непродовольчих товарів Доманцевич Н.І.,; професор кафедри підприємництва, торгівлі та логістики  Антонюк Я.М.; професор кафедри менеджменту Скрипко Т.О.; доцент кафедри підприємництва, торгівлі та логістики Шалева О.І.; доцент кафедри підприємництва, торгівлі та логістики Шиндировськимй І.М.
Під час обговорення виступаючі відзначили, що лекція прочитана на належному науково-теоретичному та методичному рівні, досягла своєї мети і відповідає сучасним вимогам вищої школи.