Відкрито новий етап у підвищенні якості надання освітніх послуг

08.10.2015 10:25

7 жовтня 2015 року в академії відбулась чергова зустріч делегацій - партнерів з метою обговорення технічних питань міжнародної співпраці з іноземним ВНЗ та підвищення рівня конкурентоспроможності українських студентів на вітчизняному та європейському ринках праці.

Учасниками зустрічі стали представники Львівської комерційної академії, Кіровоградського національного технічного університету, Донецького національного університету та Університету Економіки (м. Бидгощ, Республіка Польща). 

За результатами зустрічі ректор академії, професор П. О. Куцик, декан економічного факультету Кіровоградського національного технічного університету, професор Г. М. Давидов, завідувач кафедри фінансів і банківської справи Донецького національного університету, доцент О. А. Лактіонова та канцлер Університету Економіки Філіп Сікора обговорили пропозиції розвитку співпраці, в тому числі науково-дидактичного стажування викладачів, взаємної участі у конференціях, публікаціях та семінарах, провели зустрічі зі студентами в рамках обговорення програми подвійного дипломування, пропозиції літнього та зимового курсів, пропозиції інших майстер класів і курсів, що відбуватимуться в Польському університеті впродовж 2015-2016 навчального року.

За результатами проведеної зустрічі відкрито новий етап у підвищенні якості надання освітніх послуг та ефективності наукових досліджень, зростанні конкурентноздатності випускників навчальних закладів – партнерів, який дає унікальний шанс завдяки програмі “Подвійного диплома”, що запроваджена академією разом із партнерами з Польщі отримати справжню європейську освіту та набути практичного досвіду у європейських компаніях.

Фотогалерея:

IMG 8391
  • IMG 8391
IMG 1017
  • IMG 1017
IMG 8378
  • IMG 8378
IMG 8380
  • IMG 8380
IMG 8386
  • IMG 8386
IMG 8387
  • IMG 8387
Відображено зображень з 1 по 6 із 6