Відкрита лекція професора Ігора Франіва

16.03.2023 09:11

15 березня 2023 року в університеті відбулася відкрита загальноуніверситетська лекція на тему «Виставки, ярмарки, товарні аукціони та тендери в системі торговельного бізнесу» з дисципліни «Основи бізнесу» для студентів 2 курсу ОПП «Бізнес-економіка», «Міжнародна економіка», «Облік і оподаткування», «Обліково-правове забезпечення управління бізнесом», «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Фіскальне та митне адміністрування», яку провів професор кафедри підприємництва, торгівлі та логістики Франів І.А.

Мета лекції - отримання здобувачами вищої освіти знань та навичок щодо використання базових засад підприємництва в контексті організування й проведення виставок, ярмарок, товарних аукціонів та тендерів.
Слід відзначити, що проведена лекція носила науково-проблемний характер, відображала особисті результати наукових досліджень лектора та викликала жвавий інтерес як у студентів, так і у викладачів інших кафедр.
Учасники обговорення лекції відзначили високий науково-теоретичний та методичний рівень проведеного заняття, його актуальність, інноваційність, фаховість, відповідність сучасним вимогам шодо організації навчального процесу.