Відтворення технологічного процесу виробництва пива

01.10.2018 09:45

26 вересня 2018 року на базі навчальної лабораторії кафедри харчових технологій студентами наукового гуртка "Харчові технології" під керівництвом доцента Р.О. Бліщ було відтворено технологічний процес виробництва пива.

У підготовчому періоді студенти розробили методику одержання пива в лабораторних умовах, оволодіти методикою розрахунку витрати солоду, води, хмелю, дріжджів для приготування певної кількості  пива.
На сьогоднішній день пиво доброджує і незабаром буде проведена його дегустація з визначенням якісних показників та можливих недоліків технологічного процесу.
Проведений захід дав змогу для студентів закріпити теоретичні знання, одержанні на заняттях з поєднанням теорії і практики, навчитися аналізувати отримані показники напівпродуктів та виявляти недоліки.