Відтворення технологічного процесу виробництва пива
26 вересня 2018 року на базі навчальної лабораторії кафедри харчових технологій студентами наукового гуртка "Харчові технології" під керівництвом доцента Р.О. Бліщ було відтворено технологічний процес виробництва пива.
У підготовчому періоді студенти розробили методику одержання пива в лабораторних умовах, оволодіти методикою розрахунку витрати солоду, води, хмелю, дріжджів для приготування певної кількості пива.
На сьогоднішній день пиво доброджує і незабаром буде проведена його дегустація з визначенням якісних показників та можливих недоліків технологічного процесу.
Проведений захід дав змогу для студентів закріпити теоретичні знання, одержанні на заняттях з поєднанням теорії і практики, навчитися аналізувати отримані показники напівпродуктів та виявляти недоліки.